Indløbsgruppemøde d. 28. juli 2014

Indkøbsgruppemøde
Hvornår:
Mandag, d. 28. juli 2014, kl. 18-21
Hvor:
Fælleslageret, Kastanie Allé 16
Kommer:
Kirsten, Marikka, Jonas (ny fra Amager), Louise
Afbud:
Bente, Ane, Estrid, Ellen, Alexander, Mogens
Aftensmad:
Alle ta´r en ret med.
Ordstyrer:
Louise
Referent:
Marikka

Dagsorden:

0. Prioritering af dagsorden

1. Nyt fra kollektivgruppen - fælles nyt

2. Opfølgning på kvalitet, levering osv fra den sidste måned
- Fælleslagervagterne laver alt for mange fejl. Hvordan strammer vi op? (Kirsten) (Mogenskommentar: Det skal op på næste koordineringsmøde - distributionsgruppen / butikkerne må indskærpe, at der ikke skal et hold, bestående udelukkende af "grønne" medlemmer, på vagt og at det er vigtigt, at fælleslagervagterne checker pakkesedlen for evt. noter og kommentarer til leveringen. Det halter stadig med kommunikation til butikkerne om onsdagen, hvor meget kunne ordnes med en orienterende mail).
Vi er enige om den manglende kommunikation - tages op på koordineringsmøde d. 25-8-14.

3. Nyt i bestilingsmanualen (ændringer i aftaler, værktøj osv.)
- Vi må alle bestræbe os på at overholde vores indbyrdes aftaler, når vi laver bestillinger til avlerne - og gøre det ensartet. (Kirsten)
- Orientering om særskilt frugtposedokument og adgang til on-line (som tidligere). (Kirsten).
Vi opfordrer til, at indkøberne aktivt bruger bestillingsmanualen, når de køber ind og følger den til punkt og prikke.
Husk frugtpose ugen x - dokumentet skal indføres i bestillingmanualen.
Vi har igen fået adgang til tallene vedrørende ugens pose i online systemet.

4. Skal vi lægge ugens pose ud allerede om torsdagen/fredagen? (Kirsten) (det er i hvert fald vigigt, at vi har fået bekræftelse fra avlerne om de kan levere)r den kommende måned.
http://kbhff.wikispaces.com/Indk%C3%B8bsgruppen+vagtplan+2011
Ja det er vedtaget.

5. Kan vi ændre posens indhold om sommeren for at få flere spændende "sommerting" i posen - og dermed fravige reglen om de 3 faste (kartofler, løg og gulerødder). (Kirsten)
Vi prøver på resten af sommeren at bestille kartofler til posen hver anden uge. I fremtiden ser vi den såkaldte regel som en retningslinie istedet for (f.eks. er det svært at få fat på løg om vinteren).


6. Er der nyt fra gruppen, som undersøger nye små avlere? (Kirsten)
Pas - vi ved ingenting.

7. Er der stemning for fiskeposen i afdelingerne? (Kirsten)
(Mogenskommentar - seneste underretning fra Jonas Boye til Thorupstrand:

Hjemmesiden er fuldstændig klar, det der mangler er en vagtplan med både pakkere til jeres båd og chauffører til at køre ud med fisken fra havnegade.
Så ja, planen er at kutteren bliver pakkestation og at vi selv sørger for logistikken :-)
Den opfølgning som du nævner har bestået af et indlæg på hjemmesiden hvor vi har fået masser af feedback på fiskene, og de har efter min bedste overbevisning klart givet grundlag for at vi kan gå videre med tiltaget :-)
Derudover har jeg været i dialog med fødevarestyrelsen og vi er sammen blevet enige om at der ikke er nogen problemer ved at der udleveres fisk i KBHff, hvis det sker efter de planlagte fremgangsmåder.
Så alt i alt ser det rigtig positivt ud, men der mangler at blive taget et ryk i forhold til at oprette vagter og besætte dem. Jeg tager emnet op på næste distributions- og bestyrelsesmøde.

Indkøbsgruppen er bekymret for om vagterne kan bemandes.

8. Der mangler stadig folk i indkøbsgruppen. Kan vi skaffe flere? (Kirsten)
Tages op - igen - på næste møde.


9. Vi foreslår avlermøde d.1 oktober eller d. 8 oktober 2014 - tages op på koordineringsmøde d. 25-8-14.Y. Opdatering af vagtplan:
Vi sørger for at der er indkøbere på vagtplanen for den kommende måned.


Z. Opret næste møde:
Vi aftaler hvem der inviterer næste gang, og referenten opretter en wikiside for næste møde, det gøres som følger:

1. Log ind som wikispaces-bruger i øverste højre hjørne (man skal være logget ind for at oprette nye sider, i modsætning til at editere eksisterende sider).

2. Gå til indkøbsgruppens hovedside (dette link åbnes som en ny side, så du kan følge denne vejledning ved siden af), og tryk på Edit: Indkøbsgruppen

3. Under overskriften "dagsordener for de næste møder" laver du copy-paste til linket til nuværende møde og flytter ned under referater, derefter stiller du dig op under dagsordener overskriften igen og trykker på knappen "Link" i edit-menuen øverst på siden.

4. Der dukker et nyt vindue op hvor du skal taste et "link titel" som skal hedde "Indkøbsgruppemøde den dd. mmmmm. åååå" og "page name" som hedder "Skabelon indkøbsgruppemøde dagsorden". Afslut med tryk på knappen "Add link".

5. Du bliver nu dirigeret tilbage til indkøbsgruppens side hvor du kan se det nye link, sæt musen ind i link teksten og der dukker en bobbel op hvor du vælger "Visit".

6. Du bliver nu dirigeret hen til en ny side hvor der står at siden endnu ikke eksisterer. opret den nye side ved at vælge den rette skabelon fra menuen: "Skabelon indkøbsgruppen dagsorden".

7. Udfyld de nødvendige felter i tabellen mht tid og sted.

8. Så er du færdig! Godt gået :)