Indkøbsgruppemøde den 25. februar 2013

Indkøbsgruppemøde
Hvornår:
mandag den 25. februar 2013 kl. 18-19.30 efterfulgt af Åbent Hus for Løssalg kl. 19.30-21.30
Hvor:
The Hub, nørrebrogade 52 C
Kommer:
(Nina - først kl. 19.30), Birgit, Kirsten, Heidi, Tommy, Carsten, Bente, Anette,
Afbud:
Erik bliver nød til at tage mig af tekst tilretning som skal til pressen ifb. med anden forening.
Aftensmad:
Vi spiser hjemmefra for at få mere tid til indkøbsmødet denne gang grundet Åbent Hus arrangementet senere
Ordstyrer:

Referent:


Dagsorden:

0. Prioritering af dagsorden

1. Nyt fra kollektivgruppen

2. opfølgning på kvalitet, levering osv fra den sidste måned
Løg: Jeg synes at der har været et par mails fra medlemmerne omkring dårlige løg fra Kiselgården... Er det stadig et problem? (Nina)
Vi besluttede at afstå fra at købe flowerrosenkål fremover, det er uinteressant.Igen kvalitetsproblemer med løg trods flere snakke med leverandøren. Diskussion om KBHFF's handlemuligheder.Vi venter spændt på kvalitetsvurderings-projektet (Mogens). I mellemtiden vil Tommy sætte et lille skema op, hvor Indkøbsgruppen selv kan give deres tilbagemeldinger.
3. Nyt i bestilingsmanualen (ændringer i aftaler, værktøj osv.)

4. KBHFF platform?
Skal vi gå over til at bruge platformen i stedet for at sende mails via indkøbsgruppen@kbhff.dk? (Nina - I må gerne snakke om det, selvom jeg ikke selv kan være til stede og fremføre spørgsmålet)Y. Opdatering af vagtplan:
Vi sørger for at der er indkøbere på vagtplanen for den kommende måned.
http://kbhff.wikispaces.com/Indk%C3%B8bsgruppen+vagtplan+2011

Z. Opret næste møde:
Vi aftaler hvem der inviterer næste gang, og referenten opretter en wikiside for næste møde, det gøres som følger:
1. log ind som wikispaces-bruger i øverste højre hjørne (man skal være logget ind for at oprette nye sider, i modsætning til at editere eksisterende sider)
2. gå til indkøbsgruppens hovedside (dette link åbnes som en ny side, så du kan følge denne vejledning ved siden af), og tryk på Edit: Indkøbsgruppen
3. under overskriften "dagsordener for de næste møder" laver du copy-paste til linket til nuværende møde og flytter ned under referater, derefter stiller du dig op under dagsordener overskriften igen og trykker på knappen "Link" i edit-menuen øverst på siden
4. der dukker et nyt vindue op hvor du skal taste et "link titel" og et "page name" - begge skal hedde "Indkøbsgruppemøde den dd. mmmmm. åååå" og tryk på knappen "Add link"
5. du bliver nu dirigeret tilbage til indkøbsgruppens side hvor du kan se det nye link, sæt musen ind i link teksten og der dukker en bobbel op hvor du vælger "Visit"
6. du bliver nu dirigeret hen til en ny side hvor der står at siden endnu ikke eksisterer. opret den nye side ved at vælge den rette skabelon fra menuen: "Skabelon indkøbsgruppen dagsorden"
7. udfyld de nødvendige felter i tabellen mht tid og sted
8. så er du færdig! godt gået :)