Loading...
 
OBS: Vi er flyttet fra 'kbhffwiki.org' til 'wiki.kbhff.dk'. Brug 'wiki.kbhff.dk' (denne side) fra nu af og sørg for at opdatere dine bogmærker. Den gamle 'kbhffwiki.org' – adresse, vil snart blive lukket ned.

Ugens Pose
Vagtplaner
Nyt medlem


 

Velkommen til KBHFF's wiki

I daglig tale kalder vi det bare for wikien. Her finder du det meste om foreningen. Find først og fremmest vagtplaner, pakkeseddel (ugens pose), mødereferater og diverse vejledninger. Læs også om hvordan fødevarefællesskabet er organiseret, og find kontaktoplysninger på dem, du skal have fat på. Wikien er et åbent online leksikon primært for medlemmer af foreningen, men wikien er også åben for alle andre at dykke ned i.

Det sker

I kalenderen samler vi aktiviteter og møder der foregår forskellige steder i foreningen. Du er altid velkommen til at kontakte de ansvarlige og engagere dig hvis du er interesseret.
Se hele vores kalender her

Start End Name
16:30
20:00
Foodjam med bælgfrugter

Cirka 1 gang om måneden inviterer Københavns Fødevarefællesskab ved Ina Clausen og Jonathan Aardestrup til madlavning med på Hotel og Restaurantskolen med fokus på danske bælgfrugter.

Med udgangspunkt i grøntsagerne i fødevarefællesskabets pose og de danske bælgfrugters som sælges i KBHFF vil vi gerne invitere til en række aftener, hvor vi laver mad sammen. Der er plads til eksperimenter og udforskning af muligheder, men vi sørger også for at der er en grundide til en hovedret, samt en postej eller lignende som man kan få med hjem efter workshoppen.

Ina Clausen er tovholder for madlavningen. Hun har lavet hjemme-research i netop bælgfrugter og eksperimenteret med saltning, kogetider, sorter mm. Derudover har hun en bred naturvidenskabelig viden inden for fødevarer, herunder produktudvikling, sensorik og gastronomi samt inden for ernæring/sundhed.

Ud over vi laver mad fra posen, vil vi også give inspiration til, hvordan du kan gemme/opbevare posens indhold, hvis du ikke kan nå at spise den inden for en uge.

Det koster 50,- at deltage for råvarer og man skal medbringe kondikasser eller andre beholdere så man kan få mad med hjem til køleskabet eller fryseren.

TILMELDING

Næste gang er torsdag d. 9/2 fra kl. 16:30 - 20:00

17:00
18:00
Intromøde/Intro meeting Østerbro
Intromøde for nye medlemmer på Østerbro.

Add Event

Om Københavns Fødevarefællesskab

Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) er en medlemsdrevet indkøbsforening, som handler direkte med lokale økologiske og biodynamiske avlere for at sikre høj kvalitet til fair priser for medlem såvel som for producent. Nyheder og meget anden information finder du på vores hjemmeside, hvor du kan finde vores grundprincipper.