Loading...
 
Ugens Pose
Vagtplaner
Nyt medlem


 

Velkommen til KBHFF's wiki

I daglig tale kalder vi det bare for wikien. Her finder du det meste om foreningen. Find først og fremmest vagtplaner, pakkeseddel (ugens pose), mødereferater og diverse vejledninger. Læs også om hvordan fødevarefællesskabet er organiseret, og find kontaktoplysninger på dem, du skal have fat på. Wikien er et åbent online leksikon primært for medlemmer af foreningen, men wikien er også åben for alle andre at dykke ned i.

Det sker

I kalenderen samler vi aktiviteter og møder der foregår forskellige steder i foreningen. Du er altid velkommen til at kontakte de ansvarlige og engagere dig hvis du er interesseret.
Se hele vores kalender her

Start End Name
06:00
19:00
Lugetur til Svanholm

Vi har rykket datoen til d. 25/5, så du kan nå det endnu !

Efter vores aftale med Birkemosegård sluttede ved nytår har vi arbejdet på nye muligheder for lugeture hos vores andre avlere.

Her er den første som går til Svanholm.

Der har været lidt snak om hvem vi skal tage på lugeture hos, men da jeg allerede har været i dialog med Svanholm om muligheden for at besøge dem og de har kapaciteten, var det oplagt at komme i gang med en tur hos dem. Vi skal også have aftalt nærmere om en eventuel modydelse, hvis vi laver det til noget fast. I den sammenhæng skal det måske bemærkes at lugeturene har været en relativt dyr, men også vigtig aktivitet for foreningen.

Jeg har prøvet at lægge mig så tæt op af turene til Birkemosegård som muligt, så programmet ser således ud:

8.00: Afgang fra København 9.30: Ankomst til avler, kaffe, te og morgenbrød 10.00: Lugning 13.00: Frokost 13.30: Lugning 16.30: Kaffe, te og kage 17.30: Retur til Kbh 19.00: ankomst Kbh

Vi regner med, at der er plads til 8-10 deltagere.

Mødested/-er for transport er endnu ikke fastlagt, men bliver meldt ud efter tilmelding.

Her er link for tilmelding

I bedes melde jer til senest d. 13/5

17:00
21:00
Fællesmøde

Mere information kommer. Hold øje med hjemmesiden.


Add Event

Om Københavns Fødevarefællesskab

Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) er en medlemsdrevet indkøbsforening, som handler direkte med lokale økologiske og biodynamiske avlere for at sikre høj kvalitet til fair priser for medlem såvel som for producent. Nyheder og meget anden information finder du på vores hjemmeside, hvor du kan finde vores grundprincipper.